Premieberekeningen

Hier kunt u binnen onze site verschillende premieberekeningen laten uitvoeren. Het is dus op deze manier mogelijk om verschillende producten met elkaar te vergelijken. Mocht u er niet uit komen of u wilt meer informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Premieberekening voor een reisverzekering

Hier kunt u snel en gemakkelijk de premie van uw reisverzekering berekenen. Tevens is het mogelijk om on-line uw reisverzekering af te sluiten.

Premieberekening voor een annuleringsverzekering

Hier kunt u snel en gemakkelijk de premie van uw annuleringsverzekering berekenen. Tevens is het mogelijk om on-line uw annuleringsverzekering af te sluiten.

De Garant-lijn

Met de meest complete lijn van Nederland - de Garant-lijn - profiteert u van kwalitatief hoogwaardige zorgverzekeringen die u op het lijf geschreven zijn. Daarbij kunt u uw Garant-verzekering onderbrengen in de ZekerheidsCombinatie voor Particulieren. En genieten van het gemak en overzicht van de 'perfecte combinatie'. En bovendien van 5% premievoordeel. Een directe besparing op uw premie die kan oplopen tot wel enkele honderden euros per jaar!