Kredietberekening

Hier kunt u binnen onze site een maximaal krediet- en hypotheekberekening uitvoeren. Na het invullen van de gevraagde gegevens ziet u direct hoeveel u maximaal kunt lenen of wat uw maximum hoogte van een hypotheek is. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Krediet 

Een rekenmachine op een boek1. Krediet maximum
Hier kunt u snel en makkelijk, uit rekenen hoeveel u maximaal bij ons kantoor kunt lenen.

2. Product vergelijking
Hier is het mogelijk om verschillende producten met elkaar te vergelijken op basis van eigenschappen, voorwaarden en kosten. Per product kan hier een berekening gemaakt worden op basis van looptijd, termijnbedrag en kredietbedrag zonder direct een aanvraag in te dienen.

3. Aanvraag doen
Na uitgerekend te hebben of de lening in het zogenaamde "Verantwoord Krediet Maximum" past en na het kiezen van het gewenste product, kunt u on-line een kredietaanvraag indienen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons of uw kredietaanvraag uitgevoerd kan worden.

Hypotheken 

1. Hypotheek maximum
Hier kunt u snel en makkelijk uit rekenen wat uw maximaal te verkrijgen hypotheek bij ons kantoor kan zijn.

2. Product vergelijking
Hier is het mogelijk om diverse hypotheekvormen met elkaar te vergelijken. Een combinatie van diverse vormen is ook een mogelijkheid. U kunt op deze wijze een keus maken op basis van o.a. 30 jaar Bruto/Netto lasten vergelijking. Uiteraard kunnen ook hier allerlei berekeningen worden uitgevoerd zonder direct een aanvraag in te dienen.

3. Aanvraag doen
Na uitgerekend te hebben of de aan te vragen hypotheek in het zogenaamde "Verantwoord Hypotheek Maximum" past en na het kiezen van de gewenste hypotheekvorm(en), kunt u on-line een hypotheekaanvraag indienen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons of uw hypotheekaanvraag uitgevoerd kan worden.