Financiėle diensten voor particulieren

U bent van plan om een nieuwe auto, motor of caravan te kopen. Of misschien wel die boot of die meubels, waar u al langer van droomt. Alleen is het bedrag dat u tot uw beschikking heeft niet groot genoeg. Toch wilt u niet langer wachten en dat hoeft ook niet. Want via ons kantoor kunt u diverse soorten kredieten afsluiten, zoals een persoonlijke lening of een continu krediet.

Als u toch liever geen geld wilt lenen is er altijd de mogelijkheid om te sparen. Van oudsher een graag gedane bezigheid van het Nederlandse volk. Zeker door de economische ontwikkelingen van de laatste jaren, zijn de besteedbare inkomens aanzienlijk verhoogd. De gemiddelde Nederlander is daarom in staat om geld opzij te leggen, zowel voor de korte termijn als voor de lange termijn. Als professioneel assurantiekantoor hebben wij daar uiteraard op ingespeeld en bieden wij zeer aantrekkelijke spaarvormen.

U streeft een snelle groei van uw vermogen na. Beleggen kan daarbij voor u heel interessant zijn. Zeker op de langere termijn behaalt u met beleggen doorgaans een hoger rendement dan mogelijk is met een spaarrekening. Maar waar moet u beginnen en wat is het beste? Hoeveel risico wilt u lopen? Wilt u veel risico en een hoog rendement, of wilt u weinig risico en een lager rendement. Misschien wilt u wel van beide een beetje.

Gebr. van der Aa Assurantiėn B.V. is graag bereid u te helpen bij het zoeken naar een passend belegginsproduct dat voldoet aan uw wensen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het geven van adviezen in beleggingsproducten. Daarnaast staan wij ingeschreven in het STE-register.

Gebr. van der Aa Assurantiėn B.V. werkt veel met de beleggingsproducten van Nationale Nederlanden. Door op de link te klikken krijgt u een nadere uitleg van de belegginsproducten van Nationale Nederlanden.

Mocht u vragen hebben over een van onze financiėle diensten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.